• Info: 0485-573637

Moeke Thiese Klup ondersteunt ‘De raad gaat fietsen voor Team Tim’

De Moeke Thiese Klup heeft als doelstelling dit jaar gekozen voor het geweldige initiatief van De Raad van Elf van BCV De Geitenbok. Ze hebben zich ingezet voor Team Tim en een prachtig bedrag bij elkaar gefietst (bijna 3000 euro). De MTK heeft een cheque beschikbaar gesteld met als waarde € 250,00

Hieronder het persbericht van De Raad gaat fietsen voor Team Tim:

De Raad van Elf gaat fietsen voor Team Tim.
Op zaterdag 9 juni 2018 gaat de Raad van Elf van BCV De Geitenbok fietsen voor Team Tim. De Raad van Elf gaat zich inzetten voor dit goede doel om de vriendengroep van (team) Tim Manders te steunen en zal proberen zoveel mogelijk donaties op te halen voor Stichting Hersentumorfonds.

De vriendengroep en vele andere zetten zich al jarenlang in voor deze stichting nadat hun goede vriend Tim Manders overleed ten gevolge van een hersentumor. Sindsdien beklimmen de vrienden
elk jaar de Mont Ventoux (Stichting Ventoux 3). Prins Koen 1e en Adjudant Lars Lamers behoren ook tot deze vriendengroep en zodoende wil de Raad van Elf zich dit jaar ook gaan inzetten d.m.v. een fietstocht. De Mont Ventoux zit er helaas niet in voor de raad, maar een tocht van 55 km moet lukken. Deze tocht zal gaan richting Zevenheuvelen-weg (Groesbeek) en Oude Holleweg (Berg en Dal) en terug naar Boxmeer.