Voorzitterswissel bij Moeke Thiese Klup

In de 149e  bestuursvergadering van de Moeke Thiese Klup op maandag 23 oktober jl. is Jan Tunnissen afgetreden als voorzitter. Jan is 41 jaar voorzitter geweest van deze mooie ‘Klup’. Jan is één van oprichters van de MTK, samen Joop Vissers (huidig bestuurslid en DJ) en 11 andere (oud)bestuursleden. Ze hebben het opgebouwd tot een evenement waar bijna iedereen naar toe wil en het dringen is om een kaartje te bemachtigen.
Jan heeft aangegeven als adviseur beschikbaar te blijven en zal uiteraard als erelid altijd verbonden blijven met de Moeke Thiese Klup. Het bestuur is Jan zeer dankbaar voor zijn inzet en passie die hij voor de ‘Klup’ heeft!

Tijdens de vergadering is de voorzittershamer doorgegeven aan Bas Tunnissen die de rol als voorzitter graag wil overnemen van zijn vader. Bas vindt het een eer om dit te mogen voortzetten en heeft alle vertrouwen dat deze vriendenclub de ‘gezelligste vergadering van Nederland’ nog lang kan blijven organiseren.
Binnenkort beginnen we weer met de inschrijving voor de MTK kaarten. We zullen jullie op de hoogte houden via website www.moekethieseklup.nl en onze facebookpagina!